Hoe kiest u het juiste pleister voor uw gevel
star_border

Pasteuze afwerkpleisters

Onze pasteuze afwerkpleisters bieden een buitengewoon grote verscheidenheid aan textuurvarianten, kleurtinten en korrelgroottes.

Onze pasteuze afwerkpleisters bieden een buitengewoon grote verscheidenheid aan textuurvarianten, kleurtinten en korrelgroottes en creëren zo een onbeperkte ontwerpvrijheid.
Onze eindcoatings overtuigen tientallen jaren. Ze beschermen de gevel tegen vocht en mechanische invloeden, maar ook tegen thermische belasting. Als het zichtbare omhulsel van het huis behouden ze jarenlang de natuurlijke uitstraling. Tussen haakjes: op deze manier blijft het zichtbare omhulsel van het huis jarenlang mooi.

  • Het gebruik van hoogwaardige pigmenten en een uitstekende kleurstabiliteit garanderen een goede kleurgetrouwheid en een hoge weerstand tegen UV-straling.

  • Sterk en veilig | Gevels moeten tegen een stootje kunnen: regen, wind of hoge temperatuurverschillen. Onze eindcoatings bieden een effectieve totaalbescherming.

  • Innovatieve technologieën | Baumit-eindcoatings voldoen aan de hoogste eisen en zijn uitstekend geschikt voor buitengevelisolatiesystemen. Wij bieden de juiste eindcoating voor elk isolatiesysteem.

  • Het type bindmiddel beïnvloedt de eigenschappen en dus ook het toepassingsgebied van de coating. Daarom hangt de keuze van de eindcoating af van het gewenste type toepassing en het bijpassende bindmiddel. Of het nu silicaat, siliconen of kunsthars is, elke coating heeft zijn eigen specifieke voordelen.

Verwerking 

Klassieke structuren

Klassieke structuren hebben in de loop der tijd een vaste plaats veroverd en hun nut bewezen op zowel grote als kleine objecten. Van fijnere tot grovere korrels ontstaat een klassiek of rustiek karakter. Bovendien is kleuring volgens het Baumit Life-kleurenprogramma mogelijk.
De gebruiksklare afwerkpleisters zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn de eerste keuze om efficiënt te werken op de bouwwerf.

Verschillende korrelgroottes

In het standaardprogramma zijn verschillende korrelgroottes (1,5, 2,0 en 3,0 mm) en in de oppervlakken krabpleister en groefpleisterstructuur beschikbaar.

Grenzeloze verscheidenheid aan kleuren

De trend gaat in de richting van zeer intense kleurnuances op de gevel. Ervaar de grenzeloze verscheidenheid aan kleuren met onze twee kunstharsproducten.

  • Onbeperkte verscheidenheid aan kleuren
  • Intense kleurnuances
  • CoolPigment-technologie

Baumit PuraTop en PuracrylColor zijn perfect om het karakter van een gevel te versterken. De verhoogde bindingskracht van pigmenten resulteert in een zeer hoge kleurstabiliteit en maakt schitterende en intense kleurnuances met een enorme stabiliteit mogelijk. In combinatie met onze CoolPigment-technologie breiden PuraTop en PuracrylColor het gebruik van intense kleurnuances ook uit naar buitengevelisolatiesystemen en licht metselwerk. De realiseerbare kleurenvariatie is met deze twee producten dus bijna grenzeloos.

MosaikTop

  • Pasteus gekleurd steenpleister
  • Waterafstotend en extreem slijtvast
  • Bijzonder geschikt voor de sokkelzone

De sokkelzone wordt meestal blootgesteld aan speciale belastingen, zoals vuil, mechanische belasting en regenwater, en daarom is onze Baumit MosaikTop de perfecte coating hiervoor. Het pasteuze, veelzijdige gekleurde steenpleister is bijzonder waterafstotend, diffusieopen en zeer robuust. Het is verkrijgbaar in 30 verschillende varianten.

Mosaik Natural Line

De nieuwe Mosaic Natural Line met acht exclusieve steencombinaties biedt een unieke, natuurlijke en authentieke steenlook. Gevels krijgen zo een bijzonder hoog kwaliteitsniveau en een buitengewone uitstraling. De beschikbare steenoptieken variëren van verschillend gemarmerde en gekleurde granietstenen tot een zandsteenlook.

Mosaik Essential Line

De elegante Mosaic Essential Line bevat de populairste 22 kleuren uit ons huidige assortiment. Dit zijn gekleurde steenpleisters op basis van zuiver acrylaat. Het kleurrijk gecoate kwartszand dat voor Baumit MosaikTop wordt gebruikt, is bijzonder stevig, robuust en slijtvast. Dit maakt onze MosaikTop de perfecte eindcoating voor sterk belaste sokkeloppervlakken.

Pasteuze afwerkpleisters in één oogopslag

Hebt u nog vragen?

Hebt u vragen over onze producten of het onderwerp "eindcoatings" of bent u op zoek naar een vakman/handelaar in bouwmaterialen om onze producten te kopen? Wij helpen u graag.