Ondergrondvoorbehandeling
star_border

Ondergrondvoorbehandeling

Perfecte resultaten op gevels en binnenmuren kunnen alleen worden bereikt als de ondergrond goed is voorbereid. Onze producten voor voorbehandeling creëren de beste voorwaarden voor prachtige en langdurige resultaten.

Verwerking PremiumPrimer DG 27

Scheuren < 0,3 mm

Als de gevel scheuren vertoont, is het essentieel om de breedte ervan te bepalen. Niet-actieve haarscheuren tot 0,3 mm kunnen met Baumit ReMineral worden gedicht.

Algen & schimmels

Om algen en schimmels van geveloppervlakken te verwijderen, 
wordt Baumit FungoFluid gebruikt nadat de 
gevel eerst met een hogedrukreiniger is 
behandeld.

Krijtend oppervlak

Om een versteviging van het oppervlak te verkrijgen bij krijten, wordt Baumit SanovaPrimer of Baumit MultiPrimer gebruikt. Hierdoor worden de oppervlakken goed voorbereid voor latere coatings.

Op raaplagen

Baumit PremiumPrimer DG 27 is de optimale zuigcompensatie en het optimale hechtmiddel voor de daaropvolgende coating met minerale of pasteuze eindcoatings.

Moeilijke ondergronden

Niet-zuigende, zeer gladde of verzegelde ondergronden vereisen een speciale grondlaag als hechtmiddel. Baumit SuperPrimer is hiervoor de juiste keuze.

Zuigende ondergronden

Om het zuigend vermogen van de ondergrond te verminderen, hebben we twee producten beschikbaar. Voor vloer- en pleistersystemen binnen en buiten: BaumitGrund. Voor gevelpleister en -verf: Baumit MultiPrimer.