Hoe kiest u het juiste pleister voor uw gevel
star_border

Het pleisterwerk beschermt ons huis


Het pleisterwerk beschermt ons huis tegen weersinvloeden. Het draagt zelfs bij tot de isolatie van het metselwerk. Tegelijkertijd houdt het schadelijk vocht tegen. Moderne pleisters zijn dan ook echte multitalenten. En functionaliteit is niet het enige. 
Wij stellen altijd hoge eisen aan het optische beeld van onze woon- of werkomgeving. Structuur, type en kleur moeten een harmonieus geheel vormen met de volledige woonstijl: fijne korrelingen zorgen voor een subtiele flair en grove korrelingen staan voor rustieke charme, telkens gecombineerd met een creatief kleurenspel.

Startop - bescherming door Drypor-effect

Baumit StarTop is voorzien van een nieuwe vulstof. Net als een koraal beschikt Baumit StarTop over een zeer groot oppervlak met vele putjes en poriën. Deze zorgen ervoor dat het aanwezige vocht bijzonder snel en ruim wordt verdeeld. Tegelijkertijd leidt deze zeer fijne microstructuur echter ook tot een bijzonder snelle droging.

Structuren van glad tot grof met één pleister


Creativiteit kent geen grenzen. Gegroefd, geveegd, met fijne poriën, met grove korrels of spiegelglad: deze en nog ontelbare andere gevelstructuren kunnen realiteit worden met CreativTop.

Onze producten


Baumit biedt u naast diverse pleisters uit verschillende grondstoffen ook een groot kleurenspectrum met het Baumit Life-kleurensysteem.

  • Anti-aging voor de gevel met NanoporTop

  • Voor een gevel van glad tot grof

  • Zeer robuuste mozaïekpleisters