EPS-gevel

EPS-gevel | Ecologisch isolatiemateriaal

Een goede thermische isolatie hoeft niet duur te zijn. Voor iedereen die zijn huis doeltreffend en toch goedkoop wil isoleren, is er het buitengevelisolatiesysteem EPS (geëxpandeerd polystyreen).

  • Rendabel systeem
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Eenvoudig te verwerken

Algemene informatie

Veel bouwheren worden nog steeds afgeschrikt door het werk en de kosten van een efficiënte thermische isolatie. Toch hoeft een modern, duurzaam buitengevelisolatiesysteem geen al te grote druk te leggen op het bouw- of renovatiebudget.

Voor iedereen die zijn huis doeltreffend en toch goedkoop wil isoleren, is er het buitengevelisolatiesysteem EPS. Dit systeem heeft zich al meer dan 50 jaar bewezen als buitengevelisolatie voor gebouwen. Het centrale element zijn gevelisolatieplaten van geëxpandeerd polystyreen, een universeel toepasbaar en uiterst economisch materiaal. De platen worden voorzien van weerbestendige en dampdoorlatende pleisterlagen. 

Het EPS-systeem is geschikt voor isolatie in zowel nieuwe als oude gebouwen en kan individueel worden aangepast aan elke gevel en elke kleur. Het is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. 

Efficiënt en voordelig

Voor dit systeem zijn ervaringswaarden van meer dan 30 jaar beschikbaar. Dit betekent 100% veiligheid met optimale verwerkingseigenschappen.