De pleisters van Baumit bieden bescherming met meerwaarde
star_border

De pleisters van Baumit bieden bescherming met meerwaarde

Machinale pleisters van Baumit voor buiten beschermen het oppervlak en dienen als basis voor verflagen en eindcoatings. Ze werden ontwikkeld om het metselwerk langdurig te beschermen, oneffenheden weg te werken en een zo gelijkmatig mogelijk oppervlak te creëren. Baumit biedt zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten voor iedere toepassing een grote keuze aan rationeel aan te brengen, ademende pleisters.

Voorbereidingen

Ondergrondtests
Bij gebruik van ondergrondvoorbehandelingen is altijd een grondige test van de ondergrond nodig.

Noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden
De juiste producten voor alle noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden, bijv. voor het aanbrengen van rails en contactdozen of het plaatsen van gipskartonplaten.

Machinale pleisters en lichte pleisters

Machinale pleisters van Baumit zijn speciaal ontworpen voor machinale verwerking in gangbare pleistermachines. Ze worden gekenmerkt door diffusie-openheid en een snelle, eenvoudige en efficiënte verwerkbaarheid op alle muurmaterialen. Machinale pleisters van Baumit zijn de ideale ondergrond voor eindcoatings van Baumit. De lichte pleisters van Baumit kunnen worden gebruikt op praktisch elke mineraal gebonden ondergrond. Door de optimaal afgestemde elasticiteit kunnen spanningen uit de ondergrond ideaal worden opgevangen.

Speed-producten

De SpeedProducten van Baumit werden ontwikkeld met tijdbesparingstechnologie. Ze harden sneller uit en zijn in de verwerking onafhankelijker van invloeden zoals temperatuur en weersomstandigheden. Hoog thermisch isolerende muurmaterialen en ondergronden van verschillend isolerende bouwmaterialen veroorzaken een niet-homogene spanningsontwikkeling en vereisen daarom een pleistersysteem dat dit fenomeen betrouwbaar compenseert.

Sokkelpleisters

Sokkelpleisters van Baumit zijn speciaal geconfigureerd om bestand te zijn tegen één van de zwaarst belaste delen van het huis, het sokkel- en perimeterbereik. Deze pleisters zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten, aangepast aan de eisen van de ondergrond.