Voor mooie interieurs

Voor mooie interieurs

  • Ademend
  • Natuurlijk en geurneutraal
  • Gezond binnenklimaat

Hoogwaardige producten – om mooi te wonen

DDe klassieke dispersieverf voor binnen van Baumit is emissiearm en vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Zowel voor bouwprojecten waarbij de rendabiliteit centraal staat als voor een loftwoning waarbij met plafondhoge ramen een strijklichtongevoelige coating vereist is: Baumit heeft voor iedere toepassing de juiste oplossing. Door de ruime keuze aan leverbare kleuren van de interieurverf van Baumit kan iedere designwens worden gerealiseerd.

Beste kwaliteit

De interieurverf DivinaReneo kan in één laag worden aangebracht en beschikt over een hoge dekkracht van absolute topklasse (contrastverhouding 1). Ze is dan ook ideaal te gebruiken als tijdbesparende renovatieverf. De hoge dekkracht gaat gepaard met een zeer goede opbrengst. Het dofmatte oppervlak maakt de verf ongevoelig voor strijklicht en bovendien is ze geschikt voor bijwerking achteraf. De duidelijk eenvoudigere verwerking maakt de verf makkelijk te gebruiken.

Voor goede resultaten

De dispersieverf voor binnen met uitstekend dekvermogen geeft bij renovatie reeds na het aanbrengen van één laag een heel mooi oppervlaktebeeld. Een goede opbrengst en een eenvoudige verwerking maken van DivinaTrend de ideale verf voor saneringen.

Ideale keuze voor objecten

De rendabele interieurverf is ideaal om te worden gebruikt in bouwprojecten. Dankzij de lichte vuleigenschappen is DivinaObjekt uitstekend geschikt voor het overschilderen van structuurbehang.