Hoe kunnen pleisters uw gevel beschermen?
star_border

Bescherm uw muur

Pleister beschermt de muur tegen uitwendige invloeden en heeft door zijn massa een geluidswerend effect. Bovendien absorbeert het vochtige binnenlucht en geeft het deze bij een lage luchtvochtigheid geleidelijk weer af.

Al deze eigenschappen dragen in hoge mate bij tot het welzijn van de bewoners.

Perfect bepleisterd met Baumit

Gezondheid is het meest waardevolle goed. Wie zijn familie de beste omstandigheden wil bieden voor een gezond leven, maakt gebruik van pleisters van Baumit.

De diffusie-open pleistersystemen creëren een gezond wooncomfort en worden gekenmerkt door een snelle, eenvoudige en efficiënte verwerking op alle muurmaterialen.

Hoge efficiëntie, lage kosten

De pleisters van Baumit vullen elkaar ideaal aan en zorgen voor lage kosten en een hoge efficiëntie. De machinale pleisters zijn speciaal ontwikkeld voor professionals en maken het mogelijk om snel en efficiënt te werken.

De latere bewoners hebben de garantie van een betaalbare kwaliteit en de zekerheid van een gezonde, natuurlijke omgeving.

Doelstelling sneller bereikt

Hogere eisen hebben snellere oplossingen nodig. Tijdsdruk door krappe deadlines, tekortkomingen van voorgangers, kostendruk door dreigende contractuele boetes, strakke budgetten: dat alles vereist een snelle vooruitgang op het bouwterrein.
Met de SpeedProducten van Baumit en de zelf ontwikkelde tijdbesparingstechnologie houdt Baumit rekening met deze trend. Deze producten harden sneller uit, zijn in de verwerking onafhankelijker van invloeden zoals temperatuur en weersomstandigheden en verkorten de wachttijden tot aan de volgende werkstap.