Spuit- en handplamuur

Spuit- en handplamuur

  • Uitstekende hechting
  • Eenvoudig en tijdbesparend in de verwerking
  • Zeer goede schuurbaarheid

Egale, gladde oppervlakken zijn eenvoudig te creëren


Gladde oppervlakken kunnen in het bijzonder bij grote oppervlakken rationeel worden vervaardigd met gebruik van machinale ondersteuning. De witte, gebruiksklare spuitplamuurpasta Baumit SpritzSpachtel SX Airless, een met kalksteenmeel gevulde plamuurpasta met bijzonder hoge vulkracht, is ontworpen voor verwerking met een Airless-apparaat. De applicatie kan plaatsvinden in één laag met een laagdikte tot 4 mm en kan ook worden uitgevoerd met een decoratieve spikkeltechniek. Met de zeer goed schuurbare plamuurpasta kan een hoge egale oppervlaktekwaliteit prima worden gerealiseerd. Voor gebruik zonder machinale ondersteuning is de smeuïge plamuurpasta Baumit HandSpachtel S geschikt. Deze wordt gebruiksklaar in de emmer geleverd.

SpritzSpachtel Airless SX


Gebruiksklare, witte plamuurpasta met kalksteenmeel voor grote plamuuroppervlakken binnen met geschikte Airless-apparaten.

SpritzSpachtel SX Airless

Interieurafwerking eenvoudig gemaakt

Van het plaatsen van contactdozen tot het plamuren van droge bouwplaten of van pleisterwanden en plafonds, met de plamuur voor binnen van Baumit gaan deze werkzaamheden u makkelijk af. De plamuur is sneldrogend en schuurbaar om later te worden overschilderd of behangen.

Natuurlijk woonklimaat

De perfect op elkaar afgestemde producten van Baumit zorgen in alle kamers voor een natuurlijk woonklimaat. Door de zuiver minerale samenstelling zijn ze vrij van schadelijke stoffen. Zo kunt u rustig op adem komen.