Huis Gemaakt 2023
star_border

Huis Gemaakt 2023: ontdek onze Baumit-producten in het succesvolle televisieprogramma!

Beleef het spannende nieuwe seizoen

Bekende presentatrice Dina Tersago loodst je door het gloednieuwe seizoen, dat uitgezonden wordt bij VTM. Hierin slaan zes toegewijde koppels de handen in elkaar om, in samenwerking met bouwexperten, spannende renovatieprojecten te realiseren in Antwerpen, Hasselt en Aalst. Wij zijn trots om hier als partner mee deel uit te maken van dit renovatie-avontuur.

Drie unieke renovatiepanden

De drie huizen in Antwerpen, Hasselt en Aalst hebben elk hun eigen unieke charme en stelt de deelnemers voor bijzondere uitdagingen.

Antwerpen – Het herenhuis van 1927 

Dit herenhuis in Antwerpen betovert met een indrukwekkende inkomhal, een ruime woonkamer en tal van authentieke elementen die tijdens de renovatie bewaard zullen blijven. Binnenkort kunt u zelf ontdekken wat voor pareltje er zal ontstaan.

Hasselt – De charmante villa uit de jaren 1950 

De villa in Hasselt heeft een tuin, maar die werd in de loop der tijd verwaarloosd. De nieuwe eigenaars willen de tuin weer laten opbloeien en van de villa een echt pronkstuk maken!

Aalst – Het grote rijhuis 

Het grote rijhuis heeft ondanks jaren van verwaarlozing nog steeds zijn unieke karakter behouden. Met een prachtige mozaïekvloer en vier ruime slaapkamers biedt het veel potentieel voor een geslaagde renovatie.

Ontdek onze Baumit-producten 

Onze gevelproducten, waaronder afwerkingspleisters en Buitengevelisolatie-systemen (= ETICS) hebben bijgedragen om de gerenoveerde panden terug in een nieuwe, duurzame look te laten schitteren. 

Houd het in de gaten en mis de spannende ontwikkelingen in het nieuwe seizoen van "Huis Gemaakt" niet, dat vanaf 31 oktober 2023 bij VTM te zien zal zijn.
Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven en te kunnen profiteren van de nieuwste updates.
Instagram
Facebook

Neem contact met ons op 

Wilt u meer te weten komen over onze Baumit-producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan graag tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij uw renovatieprojecten.