star_border

Ideeën voor gevel en wand

Een gevel moet tegen veel bestand zijn: regen, wind, temperatuurschommelingen en milieu-invloeden. Aan pleisters en gevels worden dan ook hoge eisen gesteld. Ze moeten sterk weersbestendig en stabiel zijn.

Bestand tegen weer en wind

Een gevel moet tegen veel bestand zijn: regen, wind, temperatuurschommelingen en milieu-invloeden. Aan pleisters en gevels worden dan ook hoge eisen gesteld. Ze moeten sterk weersbestendig en stabiel zijn. Met een eindcoating is uw gevel algemeen zorgvuldig beschermd.


Grenzeloze vrijheid met Life

Eindcoatings van Baumit maken uw gevel niet alleen prachtig om te zien, maar dankzij een innovatieve technologie ook duurzaam en zelfreinigend.

Meer

Kleuren vinden

U hebt een interessante kleur gezien? Met behulp van de functie „Kleur zoeken" kunt u naast de Baumit Life-kleuren ook andere kleuren ingeven.

Meer

Hoe kiest u de perfecte gevelkleur?

Ontdek onze ruime keuze aan gevelkleuren en laat u inspireren.

Meer

Als een tweede huid

De eindcoating bepaalt echter niet alleen de uitstraling van een gebouw, maar vervult ook essentiële taken:
net zoals de huid van de mens beschermt ze het metselwerk tegen milieu-invloeden met verschillende samenstellingen en fysische eigenschappen.

Voor meer inspiratie!

Kleur en structuur maken gevels en kamers uniek. Mensen willen gevels en interieurinrichtingen met een eigen karakter en die een persoonlijke stijl weerspiegelen. Met een ruime keuze aan kleuren en verschillende structuren ontstaan unieke oppervlakken met een "persoonlijke toets".

De afgebeelde oppervlakken zijn in eerste instantie bedoeld om u een idee te geven van de mogelijke realisaties. Erg belangrijk zijn ook de respectievelijk gebruikte materialen en de verschillende stijlen die iedere vakman heeft en waardoor elke uitvoering in zekere zin uniek wordt. Dat maakt nu net het verschil. Laat u inspireren!

Eindcoatings voor iedere toepassing


Bij Baumit vindt u eindcoatings voor iedere toepassing, zowel voor nieuwbouw als renovatie:

  • Pasteuze pleisters voor binnen en buiten

  • Minerale pleisters voor binnen en buiten

  • Effectcoatings voor speciale highlights

  • Kleuren voor binnen en buiten

  • Alles voor de voorbehandeling van de ondergrond